Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare. În aceste condiţii nu este de mirare că albirea dinţilor este o procedură solicitată, dar trebuie stiut si ce efecte poate avea aceasta asupra dintilor si in ce consta albirea propriuzis. Albirea dinţilor se referă în general la aplicarea compuşilor peroxidici pe dinte, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Aceşti agenţi penetrează smalţul şi albesc dentina, treptat, în timp.

In funcţie de mai mulţi factori: tipul de pete, concentraţia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de jerseys for wholesale albire acţionează pe dinte şi frecvenţa cu care tratamentul este repetat pot influenta gradul de albire a dintilor.

Trebuie să avem în vedere şi faptul că albirea nu are efect asupra implanturilor, coroanelor sau oricărui alt tip de dinte care nu este natural. Dacă aveţi o plombă de culoarea dintelui, albirea va avea efect doar asupra suprafeţei dentare, nu şi asupra materialului plombei, fapt ce va duce la o disconcordanta a culorii de la nivelul arcadei dentare. Vor deveni mai albi doar dintii naturali , iar obturatiile (plombele), coronitele aplicate vor deveni mai evidente , ceea ce va duce la o infatisare mai inestetica decat inaintea tratamentului de albire. Bineinteles ca , acestea pot fi schimbate.

Dacă vă aşteptaţi ca după tratament să beneficiaţi instantaneu de dantură albă strălucitoare, este posibil să fiţi dezamăgiţi. Albirea presupune deschiderea nuanţei de alb cu câteva grade, rezultatul final depinzând de natura şi gravitatea petelor asupra dintelui, fiind posibil ca nici sa nu observe lumea din jur schimbarea.

Chiar daca tratamentele de albire sunt considerate sigure, există însă cazuri speciale, când apar unele efecte neplăcute. Printre acestea se numără hipersensibilitatea dentinară şi iritaţia gingivală. Un alt efect neplăcut este coloraţia inegală a dinţilor. – acest lucru apare atunci când pacientul are şi dinţi artificiali, doar cei naturali căpătând o nuanţă mai albă
Menţinerea nuanţei albe a dinţilor necesită un efort special: evitarea alimentelor şi băuturilor colorate, fumatul, o igienă orală impecabilă etc.

Indradevar , se incearca tot felul de metode de albire pentru a combate efectele adverse ale acesteia. In prezent , aparitia laserului , a adus avantaje tratamentelor de albire dentara , dar nu poate elimina toate efectele adverse.
In concluzie, consultati-va cu medicul dumneavoastra dentist si cereti explicatii inainte de efectuarea oricarui tip de tratament privind albirea dentara.

Curatarea dintilor, prin indepartarea depozitelor de tartru , pete si pigmentatii prin detartraj , profi-jet si periajul professional duce la un aspect frumos , curat si chiar mai alb a dintilor.

Cazuri clinice , dupa igienizari complete:

 

             

înainte şi după detartraj cu ultrasunete

             

inainte si dupa detartraj : manual si ultrasunete

             

inainte si dupa igienizare

             

inainte si dupa igienizare